commercials: what's hot and what's not

netflix vs. hbo

netflix vs. hbo

Indrømmet. Jeg er helt vild med konceptet: ’se det, når du har lyst’. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at filmene ’Dirty Dancing’ og ’En verden udenfor’ bare er bedre, når de bliver vist i fjernsynet (uden afbrydelse af reklamer), fordi det giver en fællesskabsfølelse at vide, at andre i Danmark også sidder og ser det samme som én selv. Jeg er nu alligevel en sucker for streamingsider, såsom Netflix og HBO, og yes, jeg betaler pt. til dem begge. Jeg har haft svært ved at beslutte mig for hvilken én af dem, jeg skulle vælge, da det er fordelagtigt at have friheden til at have et så stort et udvalg af serier og film, som der er, når der betales to abonnementer. Jeg har dog også indset, at det må være på tide at vælge, hvorfor jeg har lavet en plus- og minusliste for dem begge. Valget har dog ikke været så svært, da én af streamingsiderne helt klart har sine fordele frem for den anden.

Nuvel, forskellen på siderne er selvfølgelig først og fremmest, hvad de udbyder. Det, som jeg primært bruger Netflix og HBO til, er at se serier, og det er grundet disse, at det bare har gjort det en lille smule svært at vælge, for HBO har jo Game of Thrones, mens Netflix har House of Cards. Begge er serier, jeg synes rigtig godt om. Næste sæson af House of Cards kommer dog først til næste år, men jeg har alligevel besluttet, når jeg har set Game of Thrones færdig, at det må være Netflix, der bliver vinderen.

Det skyldes blandt andet, at selve designet og den måde, man manøvrerer rundt på Netflix, generelt er bedre og mere overskuelig end på HBO. Det største minus ved HBO er, når der ses en film eller et afsnit af en serie, at siden har en tendens til at fryse og nogle gange oven i købet hoppe længere hen i afsnittet, hvilket kan betyde, at noget bliver afsløret. Dette er ikke kun gældende på min konto med mit internet. Det er desværre oplevet med andres konti på andet internet, hvilket bevidner om, at det må være et generelt problem. Derudover finder jeg bare generelt udvalget af film og serier på Netflix bedre. Dette betyder dog ikke, at jeg ikke vil vende tilbage til HBO, for når alt kommer til alt, så er det indholdet, der betyder noget.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

commercials: what's hot and what's not