emmy awards 2014

24 blowjobs for én sølle drink

Når man får børn, går jeg ud fra, at man, som forældre, har en forventning og et håb om, at ens barn vokser op og bliver et individ, man er stolt af, og som bliver et godt forbillede for andre. Tidligere, også da jeg gik gennem mine teenageår, kunne jeg egentlig te mig, som jeg ville, uden mine forældre ville få nys om det – ikke, at jeg har været en værre bandit, men jeg er helt sikker på, at der har været nogle øjeblikke, jeg ikke har haft lyst til at dele med mine ellers så gode opdragere. Man skal have lov til at være ung, og man skal have lov til at komme ud i situationer, man skal tage ved lære af, men det er (desværre) også blevet sådan, at man ikke kan forvente, det er noget, man kan have for sig selv i den kreds, man nu færdes i. De sociale mediers fremkommen betyder også, at langt mere bliver delt end nogensinde før. Nu bliver der konstant smidt videoer og billeder op på Facebook og Instagram, hvorimod de ting, jeg foretog for 10 år siden, udelukkende blev set af folk omkring mig, for dengang fandtes disse netværk ikke, hvor vi delte ting. Jeg synes helt klart, det har sine fordele, at det er muligt at dele oplevelser med sine venner og familie. Langt flere har mulighed for at se episoder af ens liv end tidligere. Det kan dog samtidig også have negative konsekvenser, hvor billeder og videoer, man ikke har indvilget i, skal lande på de sociale medier, bliver lagt ud og delt i en sådan hast, at selv Lotte Heises speedy-talk bliver sat på prøve. Det har jo længe fundet sted, at kendte mennesker ikke har mulighed for et liv fuldstændig i privat regi, når de lyster. Medierne kan være gribbe og skal nok sørge for at få slibrige historier, der skal være med til at sælge. Det er også almindelig kendt, at realitydeltagere, fra fx Paradise Hotel, mange år efter deres deltagen, stadig ikke kan få job, da de har fået mærkatet som dum eller pinlig. Det har dog udelukkende været forbeholdt de kendte at blive udstillet – indtil nu.

I denne uge har der været en historie fremme om en irsk pige (se artiklen her), der, på en drukferie i Magaluf på Mallorca, gav blowjobs til 24 fyre i bytte for en hel drinkm der var smidt i præmiesummen. Sikke et uimodståeligt tilbud – det syntes hun i hvert fald, for en video, der er gået viralt på nettet, har dokumenteret det. Familien til pigen er i chok og har udtalt: “Hun er et offer. Et redskab for ondskaben, og hun er uden tvivl blevet ledt i fordærv, siger en ven af familen og fortæller, at familien er dybt kristen og bakker op om deres datter.” Ahhhh, suuuper kristen er pigen nok ikke – i hvert fald virker det ikke til, at det har haft betydning for hverken hendes udskejelser i forhold til at have drukket utrolig meget alkohol eller hendes udfoldelser blandt det mandlige køn på diskoteket. I Magaluf er de også i chok – aldrig har de set noget lignende. Muligvis er 24 blowjobs for en drink noget, der ikke er set før – forhåbentlig, men jeg taler af erfaring og ud fra en viden om dette, i og med jeg har boet i Malaga, samt været på ferie på Mallorca, hvor jeg har festet mange af de steder, hvor britere kommer, og de holder sig på ingen måde tilbage, hverken fyrene eller pigerne. Der bliver drukket så tæt, at flere nærmest mister bevidstheden, de har en tendens til at møde op iklædt nærmest som vorherre har skabt dem, og faktisk har jeg også set, at nogle har smidt alt tøjet og svunget med, hvad der nu kan svinges med. Så jeg må sige, at det på ingen måde kan komme bag på folk, der arbejder disse steder, og jeg tror blot, at de fremstår chokerede for ikke at få et dårligt ry.

british people
(Billedet har intet med artiklen at gøre)

Grundet, at videoen af denne ”hårdtarbejdende” pige er gået viralt, har det formentlig også sat forældrene i en pinlig situation, hvorfor de prøver at redde den ved at sige, at deres datter blev presset, men ærligt, på videoen ligner hun ikke ligefrem én, der føler sig specielt presset – måske tidsmæssigt, for huhej, det går stærkt. Jeg mener derimod, at pigen i stedet skulle have været mere bevidst om, hvad hendes handlinger kunne føre til, for havde hun vidst, at denne video blev lagt ud, så havde hun forhåbentlig tænkt sig om en ekstra gang, og det er, kan man i hvert fald håbe, en fejl, hun ikke begår igen.

Selvom jeg virkelig finder denne historie dybt usmagelig, så synes jeg, det er ærgerligt, vi skal tænke så meget over, hvad vi gør, når vi er ude at more os. Man er jo ikke interesseret i at gå med konstante moralske tømmermænd, fordi man har været lidt for vild på Buddy Holly en lørdag aften, men det må bare være nogle konsekvenser af de sociale mediers fremkommen, og helt sikkert tilblivelse, hvorfor vi må indordne os under disse forhold. Jeg ville bestemt heller ikke være de sociale medier foruden 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

emmy awards 2014